top of page
DSC01170.jpg

STOELMASSAGE by marie

Lang zitten of staan in dezelfde, vaak niet helemaal 'juiste' houdingen waardoor je veel last hebt van je nek, schouders en/of rug. Heel hard getraind en last van stijve spieren, of gewoon toe aan stukje ontspanning? 

Maak dan kennis met een stoelmassage!

Maar laat ik me eerst even voorstellen...

Hi, ik ben Marie, yogadocent en een ACE (American Council on Exercise) gecertificeerde stoelmasseuse. Mijn ‘vaste’ werkplek is in Leiden, maar ik ben steeds vaker in Boxtel. Ik steek graag letterlijk mijn handen uit de mouwen, dus bied daarom sinds kort ook stoelmassages aan bij Spijkers Personal Training.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een massage van ongeveer 20 minuten die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. De massage is gebaseerd op Shiatsu: een Japanse massagetechniek die wordt ingezet om het lichaam en de geest in balans te brengen. In het Japans betekent ‘shi’ vinger en ‘atsu’ druk. Tijdens een stoelmassage gebruik ik dan ook mijn duimen, handpalmen, vingers én het eigen lichaamsgewicht om druk uit te oefenen op de rug, schouders, nek en armen.

 

En ook handig om te weten: doordat er geen olie aan te pas komt kan de massage dan ook door de kleding heen gegeven worden.

Wanneer:

Ik ben iedere dinsdagmiddag/avond in Boxtel maar regelmatig ook van vrijdagmiddag t/m maandagochtend. Het handigste is om mij even te appen, dan kunnen we samen een passende dag en tijd bepalen.

Waar:

Ik geef de stoelmassages bij Spijkers Personal Training, Stationsstraat 51a in Boxtel. Indien dit niet mogelijk is kom ik graag bij je thuis of op je werkplek een stoelmassage geven, mits je binnen een straal van 1 km van Boxtel woont/werkt. Daar buiten is ook mogelijk, dit even in overleg met mij.

Dit is natuurlijk heel handig als meerdere mensen binnen je huishouden of op je werkplek gemasseerd willen worden…!

Prijzen:

Leden van Spijkers Personal Training:

  • 1 massage (20 min) : € 17,50

  • 5-rittenkaart (5x 20 min): € 75

Niet Leden:

  • 1 massage (20 min) : € 20

  • 5-rittenkaart (5x 20 min) : € 90

 

Toeslag op locatie:

Binnen een straal van 1 km van Boxtel : € 5

Buiten een straal van 1 km van Boxtel:  in overleg.

 

Cadeaubon

Wil je een keer iemand verrassen met één of meerdere stoelmassages? Dat kan: ik heb cadeaubonnen die feestelijk verpakt kunnen worden. Deze bonnen kan ik naar je opsturen, of kom ik graag bij je brengen als ik in Boxtel ben. 

Contact

Heb je vragen, wil je een stoelmassage inplannen en/of een cadeaubon kopen?

Stuur mij (Marie) dan een appje, tel: 06 362 881 34.

Tot snel...

Met hartelijke groet,

Marie 

bottom of page