top of page
goal-plan-succes.jpg

Jouw doel is mijn missie!

"Goal * Plan * Succes; door het stimuleren en creëren van een nieuwe mindset en het conformeren van een nieuwe blijvende leefstijl door middel van de juiste: coaching, training, voeding, rust / herstel en stressmanagement"

Bij Spijkers Personal & Small-group Training krijg je meer dan alleen maar aan de gewichten trekken en jezelf in het zweet werken!

Mijn visie:

 

De vijf belangrijkste factoren die nodig zijn om jouw doelen te kunnen halen zijn: mindset, training, voeding, rust / herstel en stressmanagement. Deze vijf samenbrengen in de juiste balans zorgen voor het grote verschil tussen wel je doelen halen of niet je doelen halen! 

1.   Het creëren en conformeren van de juiste mindset die je dagelijks kunt vasthouden!

2.   Je trainingen op eigen niveau met de juiste intensiteit en de juiste progressie!

 

3.   Je voeding in balans met je dagelijkse leven i.c.m. je doelstelling(en)!

 

4.   Voldoende rust / herstel tussen je trainingen en je dagelijkse werkzaamheden!

5.   Het reduceren van factoren die stress veroorzaken in je dagelijkse leven!

 


Mijn visie is duidelijk! Om jouw doelen (mijn missie) te behalen, heb ik maar één ding van je nodig: 100% INZET!! Want alleen door je 100% in te zetten en met jouw volledige bereidheid om ‘ervoor te gaan’ kan ik je helpen bij het realiseren van jouw doel(en). 

100% INZET!! Als jij niet bereid bent om voor de volle 100% er tegenaan te gaan dan gaan wij samen jouw doel(en) niet halen!

"WILL IT BE EASY? NO, EVERY STEP WILL BE A PAINFULL STEP TO THE FINISH. WILL IT BE WORTH IT? YES, EVERY STEP OF THE WAY!"

SPI18001-01 Spijkers Personal Training l
bottom of page