top of page
SPI18001-01 Spijkers Personal Training l

TARIEVENOVERZICHT

assessment

1 OP 1 ASSESSMENT

 

Of we een assessment inplannen hangt volledig af van het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal jouw hulpvraag duidelijk worden en afhankelijk hiervan zal een assessment wel of niet noodzakelijk zijn.

Als we tot de conclusie komen dat er een assessment nodig zal zijn, plannen we een datum in en krijg je een link naar het assessment formulier. Dat kan online worden ingevuld. Vervolgens gaan we het formulier 1 op 1 doornemen tijdens een gesprek.

 

Tijdens dit gesprek kijken we of dat je echt bereid bent om er alles aan te doen en bepalen we samen of we gaan starten of niet. We zullen je huidige lichaamssamenstelling bepalen (indien nodig en gewenst) door middel van: een 4-punts huidplooimeting, bloeddrukmeting, het meten van je lichaam in centimeters en het wegen van je lichaamsgewicht. We stellen samen een trainingsplan op en een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte op dat moment. We kunnen je progressie pas meten als we weten wat je vertrekpunt is en wat je persoonlijke doelen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek, metingen en jouw doel(en) zal ik een advies geven wat het beste bij jou past, maar jij bent diegene die uiteindelijk beslist wat te gaan doen.

 

Om een goed trainingsplan en voedingsplan te maken is het bepalen van het juiste vertrekpunt dus erg belangrijk. Waarom? Omdat `intelligent` trainen meer vraagt dan alleen bewegen. Waar jij als deelnemer op dat moment staat, zowel fysiek als mentaal. Zonder te weten van waar jij als deelnemer start kunnen we geen goed programma maken. Een assessment is daarom ook verplicht en duurt ongeveer 90 tot 120 min. 

Een 1 op 1 assessment voor personal training is eenmalig: €89.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% b.t.w.  

SPI18001-01 Spijkers Personal Training l
bottom of page